Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BARBI A KISKEGYEDBEN!!!!!!!!!!

2014.02.13

 

Xantus Barbara még mindig az igazit várja

  • 2014.02.10.
  •  
  • -
  •  
  • Kiskegyed

Bár férjétől már jó másfél éve különvált, még nem adták be a válópert. Sőt, még másik férfi sincs Xantus Barbara életében. Pedig jelentkezők szép számmal akadnak…

– Már elvált asszony vagy?

– Nem. Sőt, be sem adtuk a válókeresetet. Az csak egy papír, amire nekünk nincs szükségünk. Annál, hogy külön élünk, nagyobb szakítás nem létezik...
 
– Nem az van emögött, hogy még reménykedtek a közös folytatásban? 
– Mikit szeretem, imádom a mai napig. De azzal mindketten tisztában vagyunk, hogy vége, mi már soha többé nem leszünk egy pár.
 
– Akkor most már életed végéig Szurdiné leszel? 
– Nyilván, ha valakimelyikünk életében lesz valaki, aki miatt érdemes felvállalni a válási procedurát, akkor meg fogjuk tenni. És ezt majd meg is ünnepeljük kettesben egy „válási vacsorával”. Jókedvűen, vidáman. Nem szabad hirtelen indulatból válni, mert az csak haragot szül. Meg kell várni, amíg minden elsimul. És akkor pedig olyan vidám eseményként megélni, mint egy lánykérést. Legalábbis én ebben hiszek.

– Ezek szerint nincs az életedben senki? Pedig, gondolom, jelentkezők szép számmal akadnak. 
– Elhessegetem az udvarlókat, mert várom az igazit... De komolyra fordítva a szőt: nálam az nem egy projekt. Inkább élem az életemet, aztán majd egyszer csak szembejön az igazi. Nem panaszkodhatom, mert nagyon helyes embereknek akadt meg rajtam a szeme, de az igazival még nem találkoztam. Pedig most már úgy érzem, eléggé nyitott vagyok egy új kapcsolatra.

 


– Úgy, hogy közben szereted, imádod a volt férjedet? 
– Pontosan. Csak akkor megyek bele egy új szerelembe, ha azokat a nagy érzelmeket, amiket vele átéltem, újra átélhetem. Különben nincs értelme. Biztosan nem akarok egyedül élni a világban. Ám nem érzem úgy, hogy az idő sürget. Egyszerűen csak élvezem, ami van. Ha pedig bármit hajlandó leszek változtatni rajta, az csak és kizárólag olyasmi lehet, ami ezt még jobbá teszi. Most van az, hogy igazából a saját életemet élem, nem pedig egy másik emberét. És ez nekem most jó.


 

KÉPGALÉRIA

 

 


– Ezek szerint eddig ez nem így volt?
– Hajlamos voltam teljesen affelé az ember felé fordulni, akit szeretek. Ha neki fájt, nekem is fájt, ha ő boldog volt, én is boldog voltam. Most már tudom: mindenkinek a saját filmjét kell leforgatni, és ebben a saját szerepét eljátszani. Eddigi életemben egy fantasztikus ember bízott bennem. De ez mit sem ért, mert én nem bíztam magamban. Most kezdek csak rájönni arra, hogyan is kell megélnem azt a darabot, aminek az a címe: Xantus Barbara élete…


Jazzt énekel
 
– Tele vagyok érzelmekkel, ki nem mondott gondolatokkal, és ezek "elmondására" a jazz fantasztikus eszköz. Mert hogy most jazzt énekelek. Van egy klassz zenekarom, a Barbara és a Jazztett. Együtt lépünk fel. És most ebben kiteljesedek. Álmokra vágyik a lelkem, kicsit elrugaszkodni ettől a realista világtól, a szürke valóságtól, és a zenében ezt ki tudom fejezni.

 
 

 


Utolsó kép


Elérhetőség

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 39147
Hónap: 1684
Nap: 67