Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FRISS

2013.08.13

 

Xantus Barbara: Jó döntés volt a válás!

2013-08-13 05:30:00
Dunaharaszti – Xantus Barbara (46) éppen egy esztendeje zárta le húsz évig tartó házasságát rendező párjával, Szurdi Miklóssal (62) úgy, hogy barátok, a munkában és a gyermeknevelésben pedig társak maradtak. A válás utáni nehéz időszakon immár túl van a színésznő, magára talált, már boldog új életében gyerekeivel, munkájával, sőt nyitott egy új kapcsolatra, egy szerelemre is.

Hirdetés

Xantus Barbara a magánéletében és a munkában
is harmóniára talált

Nem volt könnyű az egy évvel ezelőtt meghozott döntés, de a kétgyerekes anyuka létére most is karcsú, vonzó színésznőnek volt ereje és bátorsága kilépni a megfáradt, rutinná vált kapcsolatból. Pedig sokan inkább a könnyebb utat választva lemondanak a boldogságról, de Barbara nem így tett.

– Nem akartam boldogságot hazudni magamnak, miközben éreztem, hogy már nincsen meg a tűz, az igazi érzelem. Attól féltem, beleöregszem egy elszürkült kapcsolatba, és nem akartam ennyi idősen lemondani a szerelemről. Ma már tudom, hogy jól döntöttem, de nem volt könnyű – főleg a gyerekek miatt. Mégis megérte, ebben már biztos vagyok – mondja a színésznő, aki egy hetet fiával töltött a dunaharaszti tavak mellett egy színjátszótáborban.

Barbara szemmel láthatóan megfiatalodott a kamaszok között. Majdnem úgy fest lebarnulva, mint az egykori Família Kft bohókás Krisztája, aki a sorozat alatt, 20 éve belehabarodott a rendezőbe.

– Valóban kicsit úgy érzem magam, mint régen, mintha tíz-tizenöt évet lefújtak volna rólam a táborban. De egyébként is nagyon jól érzem magam a bőrömben. Nem mondom, aggódtam, mert minden gyereket megvisel, ha a szülei szétmennek, az enyémek sem voltak kivételek, de most már látják, hogy jól döntöttem. Békében éldegélünk hárman, sokat vannak Miklóssal, az apjukkal is – magyarázza a színésznő, akinek alig néhány napja volt Jazztett-koncertje, és gőzerővel próbál Hujber Feri oldalán A kaktusz virága főszerepére is; a darabot augusztus végén mutatják be a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

 

 

– A darabban Stephanie-t alakítom, aki végül kivirul a szerelemtől, megfiatalodik, sőt újjászületik attól, hogy csodálatos és szép nőnek érezheti magát egy nehéz átváltozás után. Nagyon illik most hozzám ez a szerep, tökéletesen átélem, mert a valódi életemben is ezt a szerelemre, nyitott, reményteli állapotot élem éppen –mondja boldogan Barbara.

 

forrás: Blikk

 
 

 


Utolsó kép


Elérhetőség

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 39144
Hónap: 1681
Nap: 69